RABO actie 2017: We doen weer mee!

Nadat we vorig jaar bij deze actie, de RABO Clubkas Campagne, ruim 1000 euro hebben mogen ontvangen door alle op SV Irene gestemd hebbende leden van der RABO bank Rijn en Heuvelrug, hopen we dit jaar op een nog beter resultaat! Enerzijds om dat de bank meer geld ter beschikking heeft gesteld (150.000 euro, waar het in 2016 100.000 euro was) maar ook omdat het ons als afdelingen gaat lukken om meer leden, ook buiten de vereniging, op ons te laten stemmen!

Belangrijk: als je een “product” bij de RABO bank hebt (bijvoorbeeld een rekening of een hypotheek) ben je nog niet automatisch “lid” van deze bank; wat nodig is om te kunnen stemmen.
Op de site van de RABO Rijn en Heuvelrug is te lezen (onder Actueel: “Steun jouw club! Doe mee aan de Rabo Clubkas Campagne”) en staan er links hoe je kan nagaan òf jij (of je ouders natuurlijk) al lid zijn of lid kunnen worden, dat is gratis. Dat moet dan wel vòòr half oktober, want alleen leden mogen stemmen! Vorig jaar was elke stem ca 13 euro waard!
De stem periode start vlak daarna. Verder info over de actie komt ook later deze maand in dit bericht en wordt via clubhuis en afdelingen verspreid!