RABO-actie 2018: Stemmen t/m maandag 15 oktober!

Iedereen zal via zijn/haar afdeling al de nodige informatie hebben ontvangen.

Zo nee: op dit moment loopt de stemperiode. Stemmen kan tot en met maandag 15 oktober.  Alleen als lid van deze bank kunt u meedoen! Daarvoor heeft u afgelopen week een stemcode ontvangen.

Hoe weet ik of ik lid ben van Rabobank Rijn en Heuvelrug?
Via Rabo Internetbankieren onder het tabblad ‘Mijn gegevens’ kunt u zien of u lid bent. Maar ook als u bijvoorbeeld alleen een hypotheek bij deze bank heeft (maar geen rekening) kunt u lid zijn.

Wèl lid (dat moet dan in het verleden een keer aangegeven moeten worden bij de bank), maar geen code ontvangen? Stuur een mail naar de bank: communicatie.rh@rabobank.nl

Hoe werkt stemmen?

Met behulp van de per mail ontvangen persoonlijk code die u heeft gekregen van de Rabobank Rijn- en Heuvelrug kunt u inloggen op een speciale stemsite.

U heeft 5 stemmen te verdelen op verenigingen die u een warm hart toedraagt, waaronder natuurlijk onze vereniging Irene! Maximaal 2 stemmen mogen worden uitgebracht op dezelfde vereniging. U dient alle stemmen te verdelen!

SV Irene is te vinden onder gemeente De Bilt  en onder de categorie sport.

RABO-actie 2018: Stemmen t/m maandag 15 oktober!