OMNI

Algemene informatie

SV Irene is een sportvereniging waar meerdere sporten beoefend kunnen worden; daarom heet het een OMNI-sportvereniging.

Momenteel (augustus 2018) zijn dat badminton, beachvolleybal, gymnastiek (turnen), zaalvolleybal en de Hart- & Vaatbeweeggroep voor 50+’sers en voor mensen  die lijden aan een chronisch ziekte, zoals bijvoorbeeld diabetes of aan een aandoening van hart, vaten en/of luchtwegen. Deze groep is ook geschikt voor mensen van alle leeftijden  met een conditionele beperking die op verantwoorde, maar ook gezellige wijze daar iets aan willen doen.  Daarnaast beheren we een clubhuis. In totaal zijn er ruim 600 mensen lid van SV Irene. Daarmee is het een middelgrote sportvereniging in de gemeente De Bilt.

Bijna alle trainingen en thuiswedstrijden van de zaalsportafdelingen vinden plaats in de Kees Boekehal. Hun seizoen loopt van eind augustus tot (afhankelijk van de afdeling) april t/m juni. Ook het clubhuis bevindt zich in de Kees Boekehal.
De beachvelden liggen bij het terrein van KV Nova, aan de Tweelingen. Het seizoen van de beach loopt van april tot in september.
Alle sportafdelingen zijn aangesloten bij hun nationale bonden.
Voor meer informatie over de afdelingen kunt u hun link aanklikken in de bovenbalk.

SV Irene is lid van de Biltse Sportfederatie.